Новини
23 листопада 2021
У багатьох ресторанах, готелях, на виїзних заходах та інших гастрономічних напрямах використовуються комерційні підігрівачі страв — марміти. Оснащення має різні форми, розміри, зовнішній вигляд, але використовується з єдиною метою – приготована їжа має бути гарячою та готовою до вживання. Більше того, є чіткі вимоги санітарного законодавства для закладів громадського харчування щодо зберігання страв, які необхідно виконувати.
Професійні марміти можна розділити на дві категорії: посуд та електричне обладнання. Перший тип необхідно постійно контролювати, а другий спокійно залишати без нагляду.Обладнання слід вибирати, враховуючи тип страви, яку потрібно зберігати у гарячому стані. Для перших страв існують спеціальні глибокі марміти, куди міститься кілька літрів супу, борщу та іншої рідкої їжі. Для зберігання гарнірів та основних страв підходить обладнання з великою площею та низькими стінками, де їжа розігрівається рівномірно.
Важлива деталь — наявність кришки, оскільки страви мають бути захищені від довкілля. Особливо за часів пандемії. Можна вибрати марміт зі стандартною кришкою, але її доведеться тримати у руці. Це може спричинити труднощі в процесі обслуговування клієнтів, коли аксесуар нікуди покласти. Є також другий тип кришок, які прикріплені до марміту та обертаються. Використовувати обладнання з такою конструкцією дуже зручно.
З асортиментом товару можна ознайомитися за наступним посиланням Супниці та марміти